Design interior si montaj

DESIGN INTERIOR SI MONTAJ

CIC ofera servicii de instalatii constructii si servicii de design interior. Lucram impreuna cu designeri interiori de top pentru a oferi servicii de amenajari interioare la comanda. Alaturi de lucrarile de instalatii pentru cladiri oferite de divizia CIC, aceasta colaborare asigura implementarea eficienta si profesionista a proiectului de amenajare interioara. CIC ofera o gama variata de lucrari de instalatii pentru cladiri, atat servicii de incalzire si racire, servicii de ventilatie, servicii electric, cat si servicii de design interior la comanda si servicii de mentenanta cladiri.

Sunt multe decizii de luat la mutarea într-un spațiu nou, nemaipunând la socoteală stresul și costurile. Fără un ajutor profesionist în materie de design interior, puteți ajunge în situația să nu vă placă nimic din lucrurile pe care ați dat o grămadă de bani.

De la culoarea și forma plăcilor ceramice la culoarea și textura draperiilor, de la mobilierul de bucătărie și canapeaua din living la ambianța generală, puteți conta pe designerul nostru de interior. Misiunea sa este să creeze spațiul în care vă place cu adevărat să locuiți sau să munciți.

CIC oferă clienților rezidențiali, civili și industriali un serviciu complet de design interior. Ne mândrim cu faptul că putem transforma o locuință sau un hotel într-un mediu foarte practic și confortabil, dar și cu faptul că putem transforma o clădire industrială într-un spațiu eficient. Designerii noștri profesioniști se vor consulta cu dvs. asupra nevoilor și stilului pentru a crea o viziune ideală în raport cu preferințele și bugetul.

În colaborarea cu designerii noștri, prima etapă este foarte importantă. În cadrul acestei întâlniri, vom discuta sub toate aspectele ideile și preferințele dvs. legate de proiect. Vă vom cere cât mai multe informații posibile, de la schițe de mână la exemple preluate din reviste sau website-uri, luate ca surse de inspirație și bază de pornire în elaborarea viziunii finale.

Designerii noștri vor colabora apoi cu echipa de montaj și CIC pentru a crea o capodoperă. Vă vom ține la curent în permanență, informându-vă pas cu pas despre evoluția proiectului de design interior, pentru a ne asigura că angajamentele noastre și așteptările dvs. sunt pe deplin satisfăcute.

Fie că sunteți un client cu care am pornit o construcție de la zero, fie că vă doriți doar un proiect de reamenajare interioară, suntem bucuroși să vă oferim servicii de design interior de cea mai bună calitate. Viziunea dvs. e angajamentul nostru. Contactați-ne pentru mai multe informații.

academic essay writing college essays that worked university essay writing