Constructii civile

CONSTRUCTII CIVILE

Inainte de a incepe orice proiect de constructie civila, ne asiguram ca fiecare proiect sa corespunda celor mai inalte standarde de eficienta in raport cu timpul alocat si costurile totale. Astfel, ne focusam initial pe planificarea proiectului de constructie civila, urmand ca mai apoi ingineria constructiei civile sa se focuseze pe serviciile de arhitectura si proiectare pentru a asigura ca toate partile implicate in proiect sunt pe deplin satisfacute de costurile totale ale proiectului de constructii. Odata cu inceperea constructiei, echipa noastra dedicata, formata din ingineri de constructii si sefi de santier, cu un plan de management pentru proiecte de constructii adecvat, de la energie structurala si depozite de constructii civile pana la servicii de arhitectura si design interior.

CIC ofera o gama completa de servicii de instalatii, atat sisteme de incalzire si racire, sisteme de ventilatie, instalatii electrice si sisteme de tratare a apei pana la servicii de amenajari interioare la comanda si servicii permanente de intretinere si mentenanta a cladirilor. Abordam fiecare proiect cu grija fata de mediul inconjurator si recunoastem potentialul energetic al fiecarei cladiri, astfel putem recomanda si implementa adecvat servicii de energie regenerabila folosind materiale eficiente energetic pentru a asigura ca fiecare proiect este adaptat la mediul inconjurator, acum cat si in viitor.

Aceasta e activitatea noastră principală. Divizia noastră de construcții civile furnizează o gamă largă de servicii, abordând cu succes orice lucrare, de la proiecte de mai mică amploare la proiecte complexe, de mare anvergură. Avem o experiență bogată, câștigată muncind pentru un număr mare și variat de clienți.

CIC este o companie românească de construcții, renumită pentru serviciile sale de calitate în domenii precum construcțiile civile, arhitectura și planificarea, designul structural, peisagistica, designul interior sau instalațiile. Personalizăm serviciile de construcții civile în funcție de nevoile clienților și le oferim la prețuri avantajoase, pe măsura bugetelor.

Servicii de construcții civile:

• planificare și inovație
• arhitectură și design
• autorizații de construire și alte servicii legale
• proiecte și construcții inovatoare
• materiale eficiente energetic
• instalații electrice complete România
• instalare sisteme pentru situații de urgență România
academic essay writing college essays that worked university essay writing